• Home
  • Op zoek naar fysiotherapie in Alphen aan den Rijn?

Op zoek naar fysiotherapie in Alphen aan den Rijn? FysioAvondpraktijk H.J. Bons helpt u graag verder

Fysiotherapie Alphen aan den RijnHeeft u al enige tijd last van een bepaald gewricht en denkt u dat de pijn in de loop van de tijd toe gaat nemen? In dat geval is het brengen van een bezoek aan de fysiotherapeut een erg verstandige keuze. Het gespecialiseerde team van FysioAvondpraktijk H.J. Bons helpt u graag bij het verhelpen van uw klachten, zodat u makkelijker dagelijkse taken uit kunt voeren. Of u nu last heeft van uw elleboog, schouder, handen, knieën of heupen, in alle gevallen bent u bij deze praktijk aan het juiste adres. De praktijk is vijf dagen per week geopend, waarvan drie tot laat in de avond. Hierdoor is er ook voor u altijd een passende tijd om langs te komen voor een behandeling.

Sport onder begeleiding tijdens sportfysiotherapie

Pijn van de enkel, knie, arm of schouder komen in veel gevallen door verkeerd sporten, te zwaar sporten of te vaak sporten. Heeft u een blessure opgelopen of merkt u dat u nog niet voor de volle 100% hersteld bent, dan kan sportfysiotherapie een fijne uitkomst bieden. U sport dan onder begeleiding en de therapeut en focust uzelf op de behandeling, voorlichting en preventie van een sportblessure. Zo weet u zeker dat u veilig en verantwoord kunt blijven bewegen. Op uw eigen tempo werkt u naar uw trainingsdoelen, of dat nu het versterken van uw schouder spieren is of het versterken van uw enkels. Want ook al zegt uw geest dat u kunt gaan, het lichaam geeft het uiteindelijk aan wat er wel en niet mogelijk is.

Plan online een afspraak in bij Fysio Alphen aan den Rijn Kerk en Zanen

Fysio AlphenLijkt een behandelplan door Fysio Alphen aan den Rijn Kerk en Zanen u wel wat? Wacht dan niet langer en plan vandaag nog een afspraak in. Door het online contactformulier in te vullen, kunt u een intakegesprek aanvragen. Tijdens dit gesprek wordt er aandachtig naar uw klachten gekeken en is volledig gratis. Vul in het contactformulier in en geeft aan waar u pijn ervaart en beschrijf uw klacht in een paar zinnen. Een van de specialisten van de fysiotherapie Alphen aan den Rijn neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard bent u bij de praktijk ook van harte welkom voor een second opinion. Dit behandelvoorstel en het onderzoek nemen ongeveer een uur in beslag.

REGISTRATIES EN CERTIFICATEN


Wij zijn aangesloten bij het Rijnland Schoudernetwerk, we zijn geregistreerd lid van 'De Fysiotherapeut', wij zijn aangemerkt als A-Praktijk door 'Zorg en Zekerheid' en wij zijn lid van het Rijnland Heup-Knie Netwerk.

De praktijk is aangesloten bij de klachtenregeling van de KNGF.
Info klachtenregeling

AFSPRAAK MAKEN
Belt u voor een afspraak met 0172-477073. U kunt ons bereiken op ieder heel en half uur, of u spreekt het antwoordapparaat in. Wij bellen u dan terug.
OPENINGSTIJDEN
Maandag:  8:30 – 21:00
Dinsdag:  11:30 – 21:00
Woensdag:  gesloten
Donderdag:  10:00 – 21:00
Vrijdag:  8:30 – 17:00
Zaterdag:  8:00 – 12:00

Telefonisch: ma - za van 8:30 – 21:00
CONTACTGEGEVENS

Polderpeil 370
2408 SG Alphen aan den Rijn
Telefoon: 0172 - 477 073
Email: info@fysioavondpraktijk.nl
KvK: 27359312

ONTVANG DE TIPS IN UW INBOX

Wilt u op de hoogte blijven van oefeningen en onze laatste tips? Meldt u hier aan:

Copyright 2023 FysioAvondpraktijk H.J. Bons, Alle rechten voorbehouden