De gespecialiseerde fysiotherapeut in Alphen aan den Rijn

U houdt van bewegen en u vertrouwt op uw lichaam. U kunt altijd op uw lichaam rekenen, maar wat als dat niet meer zo is? U krijgt last van een blessure en bewegen is niet meer zo vanzelfsprekend. Aarzel niet en neem dan contact op met FysioAvondpraktijk, de gespecialiseerde Fysio Alphen. U kunt bij ons terecht als u klachten heeft, maar ook om klachten te voorkomen. Als u na een operatie aan bijvoorbeeld heup of knie weer wilt werken aan uw herstel bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Verschillende behandelmogelijkheden

FysioAvondpraktijk heeft een enthousiast team van fysiotherapeuten met ieder hun eigen specialisatie. Hierdoor kunnen wij veel verschillende klachten behandelen. Zo kunnen wij gerichte therapie bieden bij bijvoorbeeld knieën, schouders en handen of klachten die vaak voorkomen bij sporters. Bij ons kunt u onder professionele begeleiding van een sportfysiotherapeut revalideren, preventief trainen of naar uw trainingsdoel toewerken. Tijdens de intake kijken we samen naar uw doelen en mogelijkheden. Onder deskundige begeleiding gaat u aan de slag. Hierbij houden we rekening met de belastbaarheid van uw lichaam.

Ook voor revalidatie nadat u een nieuwe heup of knie heeft gekregen is FysioAvondpraktijk de juiste fysio Alphen. Wij bespreken hoe de operatie is verlopen en bekijken de operatiewond. Daarna maken we samen plannen voor uw revalidatie. Als fysio Alphen aan den Rijn hebben wij korte lijnen met het Alrijne Ziekenhuis, zodat wij met uw behandelaar daar kunnen overleggen over uw revalidatie.

Wij maken gebruik van verschillende technieken. Zo richten wij ons met dry needling op klachten waarbij spieren gespannen zijn en pijnklachten geven. Ook hebben wij gecertificeerde fysiotherapeuten in dienst die als Medical Taper werken. Met behulp van elastische tape worden aangedane spieren behandeld. Dit kan een oplossing zijn voor klachten zoals een tenniselleboog of rugklachten.

Eerste intake

Om te bepalen welke behandeling bij u past, nodigen wij u eerst uit voor een uitgebreide intake. Aan de hand van een nauwkeurige analyse bepalen we wat de oorzaak is van uw klachten en wat vervolgens de juiste behandeling is. Voor de intake geldt geen eigen bijdrage. U kunt bij ons als fysio Alphen aan den Rijn ook terecht voor een second opinion van uw schouderklachten. ’s Avonds en overdag staan we voor u klaar.

Contact

Heeft u vragen, wilt u advies of wilt u een afspraak maken voor een consult bij FysioAvondpraktijk. Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u om te kijken welke behandeling bij u past. Een intake is altijd kosteloos.

REGISTRATIES EN CERTIFICATEN


Wij zijn aangesloten bij het Rijnland Schoudernetwerk, we zijn geregistreerd lid van 'De Fysiotherapeut', wij zijn aangemerkt als A-Praktijk door 'Zorg en Zekerheid' en wij zijn lid van het Rijnland Heup-Knie Netwerk.

De praktijk is aangesloten bij de klachtenregeling van de KNGF.
Info klachtenregeling

AFSPRAAK MAKEN
Belt u voor een afspraak met 0172-477073. U kunt ons bereiken op ieder heel en half uur, of u spreekt het antwoordapparaat in. Wij bellen u dan terug.
OPENINGSTIJDEN
Maandag:  8:30 – 21:00
Dinsdag:  11:30 – 21:00
Woensdag:  gesloten
Donderdag:  10:00 – 21:00
Vrijdag:  8:30 – 17:00
Zaterdag:  8:00 – 12:00

Telefonisch: ma - za van 8:30 – 21:00
CONTACTGEGEVENS

Polderpeil 370
2408 SG Alphen aan den Rijn
Telefoon: 0172 - 477 073
Email: info@fysioavondpraktijk.nl
KvK: 27359312

ONTVANG DE TIPS IN UW INBOX

Wilt u op de hoogte blijven van oefeningen en onze laatste tips? Meldt u hier aan:

Copyright 2023 FysioAvondpraktijk H.J. Bons, Alle rechten voorbehouden